Blog

TikTok Akademija: “Pojedi tu žabu!” ili pojavi se na najpopularnijoj mreži

Blog - Sep 21, 2022

“Pojedi tu žabu” je metafora za započinjanje dana najtežim zadatkom – onim za koji postoji najveća vjerovatnoća da ćete ga oduglovačiti, ali uglavnom baš on može da ima najveći pozitivan uticaj na vaš život. TikTok je mreža koja je od 2020. godine zabilježila rapidan rast i stekla ogromnu popularnost, najviše među generacijom Z, ali i starijima. Oni koji su na vrijeme shvatili važnost ove platforme do sada su već zabilježili više od milion pregleda na svojim kratkim videima, a za one koji još uvijek razmišljaju da li su spremni da “pojedu tu žabu”, osmislili smo TikTok Akademiju.

TikTok Akademija će vas upoznati sa ovom platformom, njenim mogućnostima i algoritmom i omogućiti vam da u potpunosti ovladate najpopularnijom platformom na svijetu, te kreirate autentične i prepoznatljive tiktokove koji postaju viralni. Svaki polaznik će po završetku Akademije imati spremnu strategiju nastupa svog brenda na TikToku koju je samo potrebno implementirati u dosadašnju promociju. TikTok Akademija je namijenjena svima koji se bave digitalom ili razvijaju sopstveni biznis, ali nisu sigurni kako da se predstave na ovoj platformi i dopru do svoje ciljne grupe.

Akademija će se održati 21. i 22. oktobra 2022. godine u Banjoj Luci, a kroz obuku će vas voditi Aleksa Todorović, Digital marketing specialist i TikToker.

Prijave i informacije na: danijel.petrovic@represent.co.ba ili kontakt telefon +387 65 003 876.

Broj mjesta je ograničen.

Šta dobijate pohađanjem TikTok Akademije?

  • Znanje o tehničkim aspektima TikToka kao aplikacije
  • Svijest o važnosti promocije brenda na TikToku
  • Poznavanje načina rada TikTok algoritma koji će vaš video odvesti na “For you” stranicu
  • Realno iskustvo kako da kreirate originalnan video, ispričate svoju priču i izgradite publiku
  • Upoznavanje sa alatima za kreiranje tiktokova – snimanje i montaža videa
  • Uvjerenje o uspješno završenoj akademiji

Autor

Adisa Pobrić

PR menadžerica (Represent Communications Bosna i Hercegovina)

Hajde da radimo zajedno.

Ovdje, u Represent Communications, gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovoj realizaciji, koje ih sve zajedno pretvaramo u predivno iskustvo.